Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme ''Ajax is hard op weg het Bayern München van Nederland te worden'' Ten Hag roemt 'wervelend' Ajax: ''Dat is moeilijk te verdedigen'' BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege

Tagliafico kent slecht begin Copa América en verliest met Argentinië

( 0 reacties)
Tagliafico kent slecht begin Copa América en verliest met Argentinië

Het Argentijnse Elftal heeft een valse start aan de Copa América gekend. In de openingswedstrijd met Colombia ging het Argentinië van Nico Tagliafico met 2-0 onderuit. 

Tagliafico maakte zaterdagnacht de hele wedstrijd vol als linksback. De Ajax-verdediger wist zijn vaderland echter niet voor een nederlaag te behoeden. In een wedstrijd, die langzaam op gang kwam, openden de Colombianen twintig minuten voor tijd de score. 

Roger Martinez schoot in de 71e minuut vanaf de rand van de zestien fraai raak, waarna Duván Zapata de score vlak voor tijd verdubbelde. De Colombiaan trof in de 86e minuut doel en bepaalde daarmee de eindstand op 2-0.

Na de nederlaag tegen Colombia staat Argentinië na een wedstrijd spelen nog met lege handen. De Argentijnen hopen zich in de volgende poulewedstrijden Paraguay (donderdag 20 juni 2:30) en Qatar (zondag 23 juni 21:00). 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›