Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme ''Ajax is hard op weg het Bayern München van Nederland te worden'' Ten Hag roemt 'wervelend' Ajax: ''Dat is moeilijk te verdedigen'' BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege

'Burgemeester zet streep door oefenduel tussen Anderlecht en Ajax'

( 0 reacties)
'Burgemeester zet streep door oefenduel tussen Anderlecht en Ajax'

Afgelopen seizoen speelde Ajax een oefenwedstrijd tegen Anderlecht. Ter voorbereiding op aankomend seizoen lijkt dat duel opnieuw plaats te vinden.

Volgens de Telegraaf zijn beide clubs akkoord over de oefenwedstrijd die waarschijnlijk plaats zal vinden op zaterdag 6 juli. Het enige euvel is nog dat op die datum ook de Tour de France start in Brussel. De clubleiding wacht dus nog op een akkoord met alle instanties.

Vorig seizoen wisten de Belgen met 1-3 te winnen in het Olympisch Stadion. Sportief directeur Michael Verschuren van Anderlecht hoopt 'vriend' Ajax opnieuw te strikken. Volgens hem zou het een cadeautje zijn voor de fans aangezien vele een liefhebber van Ajax zijn en de supportersgroepen een goede band hebben met elkaar.

Update: Philippe Close, de burgemeester van Brussel, heeft besloten om een streep te zetten door het oefenduel vanwege de start van de Tour de France. Dat weet het Nieuwsblad te melden. Anderlecht gaat op 6 juli nu oefenen tegen Hamburger SV. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›