Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme ''Ajax is hard op weg het Bayern München van Nederland te worden'' Ten Hag roemt 'wervelend' Ajax: ''Dat is moeilijk te verdedigen'' BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege

Ajax en PSV wekken irritatie: ''Ze hebben de mond er van vol''

( 0 reacties)
Ajax en PSV wekken irritatie: ''Ze hebben de mond er van vol''

Ondanks dat de traditionele top drie en AZ, Vitesse en FC Utrecht een gentleman's agreement hebben dat ze geen jeugdspelers bij elkaar weghalen, komt daar in de praktijk maar bar weinig van terecht. 

FC Twente maakt geen onderdeel uit van deze afspraak, maar is ook vaak de pineut. "FC Utrecht ziet bijna jaarlijks de complete onder 11 groep leeggeroofd worden door de grote clubs", vertelt Evert Bleuming, hoofdscout van FC Twente, in gesprek met TC Tubantia.

Het stoort Bleuming. "Ajax en PSV hebben de mond er van vol dat ze bij de allerkleinsten geen weerstand in de competitie krijgen. Maar wat wil je als je overal de beste spelers op die leeftijd naar je toe haalt?", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›