Hoofdrol voor Wijnaldum en AZ-debutanten in ruime zege Oranje Scherpen en Schuurs met Jong Oranje in extremis langs Engeland Eén Ajacied in de basis bij Nederlands Elftal tegen Estland Ten Hag praat met Klopp en Guardiola: ''Ze weten hoe Ajax speelt'' VIDEO | Mazraoui scoort voor Marokko, maar raakt geblesseerd

Sierhuis vol lof: ''Ze lijkt me ook een mooie persoonlijkheid''

( 0 reacties)
Sierhuis vol lof: ''Ze lijkt me ook een mooie persoonlijkheid''

Spits Kaj Sierhuis is fan van Vivianne Miedema. Bij FOX Sports heeft hij lovende woorden over voor de spits.

"Ik vind Miedema echt de koningin. Ik zie bij Miedema dingen die ik echt niet vaak in het vrouwenvoetbal zie. Dat zijn eigenlijk echt heel simpele dingen", zegt de aanvaller van Ajax, afgelopen seizoen verhuurd aan FC Groningen. "Gewoon dingen waar ik als spits echt wel van kan genieten."

Qua karakter is Miedema volgens Sierhuis een echte spits. "Als je haar eerste goal ziet tegen Kameroen. Die loopactie dat ze vanaf de tweede paal naar de eerste paal komt. Eigenlijk op intuïtie, want volgens mij had Van de Sanden niet helemaal gekeken waar Miedema liep, maar bracht die 'm gewoon voor. Zij weet wel waar die balletjes gaan vallen en dan kopt ze 'm gewoon hartstikke goed binnen. Dat zijn wel echt spitsenkenmerken."

"Ik vind Miedema een fantastische speelster", vertelt Sierhuis, die ook nog lovend is over haar persoonlijkheid: "Ze lijkt me ook een mooie persoonlijkheid. Zo rustig. Het lijkt alsof het haar allemaal niet zo heel veel doet. Volgens mij is dat niet zo, maar ik vind haar echt een fantastische speelster."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›