Ten Hag moet puzzelen tegen Lille: ''Schuurs en Álvarez ligt voor de hand'' Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme ''Ajax is hard op weg het Bayern München van Nederland te worden'' Ten Hag roemt 'wervelend' Ajax: ''Dat is moeilijk te verdedigen'' BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS

VAR eist hoofdrol op bij pijnlijke avond Neres met Brazilië

( 0 reacties)
VAR eist hoofdrol op bij pijnlijke avond Neres met Brazilië

Brazilië is er niet in geslaagd ook het tweede duel in de strijd om de Copa América te winnen. In de nacht van dinsdag op woensdag bleef het gastland, mede door drie afgekeurde goals, steken op een 0-0 gelijkspel tegen Venezuela. 

Net als afgelopen zaterdag tegen Bolivia had bondscoach Tite een plekje in zijn basiself ingeruimd voor Ajax-aanvaller David Neres. Na iets minder dan driekwart wedstrijd werd Neres vervangen door zijn landgenoot Everton.

Het werd een zure avond voor Brazilië, want tot driemaal toe werd een treffer door de VAR afgekeurd. Zo vonden goals van Roberto Firmino, Gabriel Jesus en Philippe Coutinho geen doorgang. Door het gelijkspel gaat Brazilië nog wel aan kop in poule A, maar staat het op gelijke hoogte met Peru.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›