Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme ''Ajax is hard op weg het Bayern München van Nederland te worden'' Ten Hag roemt 'wervelend' Ajax: ''Dat is moeilijk te verdedigen'' BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege

Gerbrands: ''Onze positie ten opzichte van Ajax verandert niet''

( 0 reacties)
Gerbrands: ''Onze positie ten opzichte van Ajax verandert niet''

Toon Gerbrands acht PSV niet in staat het financiële gat met Ajax te dichten. De algemeen directeur van de Eindhovenaren zag de landskampioen op financieel vlak alsmaar verder weg lopen na hun ongekende seizoen in Europa.

"Onze positie ten opzichte van Ajax verandert niet", vertelt Gerbrands aan Voetbal International. "Toen ik begon, hadden ze om en nabij honderd miljoen op de bank en wij min vijftig. We hebben alle schulden nagenoeg weggewerkt, maar de financiële verschillen zullen blijven. Wij moeten onze eigen koers varen en dat doen we goed."

"De afgelopen vijf jaar zijn we drie keer kampioen geworden en hebben we drie keer Champions League gespeeld. Door de resultaten van het Nederlands elftal, en Ajax en PSV in de Champions League neemt de belangstelling voor ons voetbal en onze spelers toe. Dit is dus hét moment om onze positie te versterken. Het gaat goed, maar het moet nog beter", aldus Gerbrands.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›