Eredivisie-clubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme ''Ajax is hard op weg het Bayern München van Nederland te worden'' Ten Hag roemt 'wervelend' Ajax: ''Dat is moeilijk te verdedigen'' BREAKING | Ajax hekelt uitspraken van UEFA en stapt naar CAS VIDEO | Samenvatting: Sierhuis helpt Jong Oranje aan nipte zege

Van Bronckhorst wijst op Ajax: ''Welke spelers gaan daar weg?''

( 0 reacties)
Van Bronckhorst wijst op Ajax: ''Welke spelers gaan daar weg?''

Ondanks dat Feyenoord afgelopen seizoen op een straatlengte afstand van Ajax en PSV eindigde, betekent dat volgens Giovanni van Bronckhorst niet dat de Rotterdammers de komende jaargang wederom compleet kansloos zijn voor de landstitel.

"Het gat met die clubs is gewoon groot, zeker als je ziet hoeveel inkomsten Ajax bijvoorbeeld nu heeft uit de Champions League en uit de verkoop van spelers. Gigantisch", vertelt Van Bronckhorst aan Voetbal International.

"En toch kan het in het voetbal dat Feyenoord er komend seizoen weer tussen staat. Ajax wint van Real Madrid en Juventus, die ook met begrotingen werken die weer vele malen hoger liggen dan die van Ajax", vervolgt hij.

Het is ook nog maar de vraag wat er van de selectie van de Amsterdammers overblijft. "Natuurlijk is Ajax heel sterk, maar welke spelers gaan daar weg? Welke komen ervoor terug? En hoelang duurt het voordat er weer een ingespeeld elftal staat", aldus Van Bronckhorst.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›