''Supporters kunnen met Ziggo genieten van exclusieve Ajax-content''

( 0 reacties)
''Supporters kunnen met Ziggo genieten van exclusieve Ajax-content''

Ajax en Ziggo braken de sponsorovereenkomst vandaag open en verlengde deze met twee jaar. Beide partijen zijn erg blij met de verlenging van het contract en kunnen daardoor veel voor elkaar betekenen.

''We zijn zeer verheugd dat we minimaal tot en met 2022 verbonden blijven aan Ajax'', zo begint Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt VodafoneZiggo op de officiële website van Ajax. ''Ziggo staat voor de beste beleving van sport en entertainment. Met ons nieuwe partnership kunnen klanten nu nog meer genieten van Ajax dan voorheen. Van unieke winacties met ultieme Ajax-belevenissen zoals de Golden Seats tot exclusieve Ajax-content op Ziggo Sport. Denk daarbij aan het wekelijkse programma Inside Ajax, maar ook de live-uitzendingen van Europese voorrondes en oefenduels.''

Ook algemeen directeur Edwin van de Sar is blij met de vernieuwde samenwerking. ''Wij zijn Ziggo erg dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen en de manier waarop zij als hoofdsponsor invulling geven aan onze samenwerking. Ziggo zal ook komend seizoen meerdere activiteiten en acties organiseren voor onze fans. Daarnaast kunnen supporters in heel Nederland via Ziggo Sport genieten van exclusieve Ajax-content'', aldus Van de Sar.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›