KNVB: PSV krijgt duizenden kaarten voor Johan Cruijff Schaal

0
KNVB: PSV krijgt duizenden kaarten voor Johan Cruijff Schaal

Ajax neemt het op zaterdag 27 juli in de strijd om de Johan Cruijff Schaal op tegen PSV en de club uit Eindhoven kan duizenden fans meenemen. De KNVB heeft vandaag laten weten dat er 'ruim 4.600 uitsupporters' welkom zijn in Amsterdam. 

Voor de bezoekende supporters worden de uitvakken 416 en 417 en de omringende vakken 415, 418 en 419 ingeruimd. De eerste 1.400 kaarten zijn enkel beschikbaar per treincombi en zijn beschikbaar voor het uitvak van de Johan Cruijff ArenA. De 700 kaarten die daarna worden verkocht - het uitvak in het stadion van Ajax heeft een capaciteit van 2.100 plaatsen - zijn voor een buscombi. Wanneer deze allemaal verkocht zijn dan worden de buscombikaarten in de overige vakken verkocht. 

Toon Gerbrands snapt dat de PSV-supporters teleurgesteld zijn. "We beseffen dat dit voor onze fans niet de meest gunstige verkoop- en vervoersregeling is", reageert hij op de clubsite. "Echter wordt hiermee wel voldaan aan de afspraken die met alle clubs en de KNVB zijn gemaakt. Gezien de uitverkochte uitvakken in de Eredivisie afgelopen seizoen, hopen we dat we bij de eerste officiële uitwedstrijd van het nieuwe seizoen ook weer op massale belangstelling kunnen rekenen", besluit Gerbrands. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›