Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

Ajax-huurling maakt indruk: ''Heb een getal in gedachten''

( 0 reacties)
Ajax-huurling maakt indruk: ''Heb een getal in gedachten''

Kaj Sierhuis is op schot namens FC Groningen. De huurling van Ajax zorgde er onder meer met twee treffers voor dat Preußen Münster in een oefenduel werd verslagen. 

Het was een doelpunt à la Mariano Bombarda in zijn beste tijd bij Willem II. "Kont erin en uit de draai schieten, toch?", zegt Sierhuis tegenover het Dagblad van het Noorden. "Ja, mijn eerste doelpunt ging ook zo."

"Ik denk dat we het goed hebben gedaan. Vorig jaar heb ik met Ajax ook tegen ze gespeeld en hadden we het zwaar. Het is mooi dat we winnen, de nul houden en dat ik twee van de drie doelpunten scoor. Dat geeft toch een lekker gevoel", vervolgt hij.

De jonge spits staat alweer op vier treffers. "Ik heb een doel voor dit seizoen. Ik heb een getal in gedachten. Ik zeg niet welk getal, want daar kun je alleen maar op afgerekend worden. Het zijn er in elk geval meer dan vier, haha", aldus Sierhuis.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›