Tadic blij: ''Het is heel normaal dat je een nieuw contract tekent''

0
Tadic blij: ''Het is heel normaal dat je een nieuw contract tekent''

Dusan Tadic verbaasde vandaag vriend en vijand door een contract te tekenen van maar liefst zeven jaar, tot medio 2026. De Serviër vindt het echter totaal niet verrassend.

"Dit is een heel mooie dag voor mij en ik hoop ook voor de fans", zegt Tadic tegen Ajax TV. "We hebben een geweldig seizoen gehad, maar ik ben hier al heel gelukkig vanaf het moment dat ik me meldde bij deze speciale club. Ik vind alles hier top. Ik heb een goede band met de fans, de staf, de spelers en iedereen die voor de club werkt."

"Het is geweldig als een club je een dergelijk contract aanbiedt. Het is voor mij een motivatie om nog meer te laten zien. Het geeft mij ook nog meer verantwoordelijkheid en daar houd ik van", vervolgt Tadic, die ook al vast vooruit denkt. "Ik wil na mijn loopbaan graag beginnen als coach. We gaan zien wanneer dat zal zijn, we doen het stap voor stap. Op dit moment voel ik mij nog topfit, dat is het belangrijkste."

De aanvaller gaat in Amsterdam beginnen aan een trainerscursus. "Ik denk dat er geen betere plaats is om te beginnen dan hier. Ik houd van de filosofie van Ajax en de manier van denken. Dat was voor mij ook de reden om hier te komen voetballen. Ik hoop dat als ik over een paar jaar misschien trainer ben geworden, mijn elftal speelt zoals Ajax dat doet."

"De fans hoeven niet verrast te zijn, want Ajax is één van de beste clubs in Europa. Het is fijn om onderdeel uit te maken van dit team. Dus dan is het heel normaal dat je een nieuw contract tekent", aldus de dertigjarige aanvaller.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›