Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

'Ziyech zet punt achter interlandcarrière; ''23 telefoontjes genegeerd'''

( 0 reacties)
'Ziyech zet punt achter interlandcarrière; ''23 telefoontjes genegeerd'''

Hakim Ziyech was namens Marokko de schlemiel van de avond in de met penalty's verloren wedstrijd tegen Benin. Nu is hij onbereikbaar en volgens de Marokkaanse media zet hij een punt achter zijn interlandcarrière .

"Ziyech heeft 23 telefoontjes genegeerd. Hij heeft gezegd dat hij niet onder de huidige omstandigheden door wil gaan'',  legt Rachid Talbi Alami, Minister van Sport, die Ziyech blijkbaar wel heeft gesproken, uit. De Marokkaanse media melden dan ook dat Ziyech per direct stopt bij de nationale ploeg, maar in hoeverre dit waar is is nog niet bekend. 

Ziyech miste in de zesde minuut van de blessuretijd een penalty waardoor er een verlenging aan te pas moest komen en Marokko verloor. De Marokkaan zat in zak en as en werd behoorlijk bekritiseerd door verschillende media. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›