Familie Nouri baalt: ''Hij kan het ook niet duidelijk maken''

( 0 reacties)
Familie Nouri baalt: ''Hij kan het ook niet duidelijk maken''

De familie van Abdelhak Nouri overweegt juridische stappen als Ajax niet binnen een half jaar met een schadevergoeding komt. John Beer, de advocaat van Nouri's familie, liet in Nieuwsuur weten dat de onderhandelingen met de club uit Amsterdam moeizaam zijn. 

"De gesprekken over een vergoeding lopen niet makkelijk", legt hij uit. "Je kunt registeren dat er niet heel erg ruimhartig tegenover de familie wordt gehandeld. Op een gegeven moment zullen we naar de rechter of arbitragecommissie moeten gaan", aldus Beer, die vertelt dat Nouri in een 'subcomateuze situatie waarin er subtiel contact met name tussen de familie en Abdelhak mogelijk is." 

"Hij is zich bewust van zijn situatie, denk ik. De familie is daarvan overtuigd", vervolgt hij op de website van de NOS. "Een gesprek is niet mogelijk, maar de indruk is dat hij echt gevangen is in een lichaam dat hem het volstrekt onmogelijk maakt om naar buiten toe op een normale manier te communiceren. Hij kan het ook niet duidelijk maken. Dat moet vreselijk zijn", besluit Beer realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›