Silooy roemt Ajacied: ''Ik vind het een fantastische gozer''

0
Silooy roemt Ajacied: ''Ik vind het een fantastische gozer''

Ajax wist zich in de zomer te versterken met Quincy Promes en Sonny Silooy verwacht dat de club uit Amsterdam veel plezier gaat beleven aan de aanvaller. Hij ontkent dat de Oranje-international een 'lastige jongen' zou zijn. 

“Hij was niet vervelend, helemaal niet, maar wel een jongen die een mening had", blikt de voormalig jeugdtrainer van Promes terug in gesprek met Ajax Showtime. "Hij durfde wel wat te zeggen en daar houd ik wel van eigenlijk. Hij vroeg ook alles en hij was altijd bezig om beter te worden”, aldus Silooy. 

“Over Promes bestaat een verkeerd beeld", vervolgt de voormalig profvoetballer. "Hij is een nette, welbespraakte opgevoede jongen door zijn ouders. Ik zat ook kort op hem. Ik vind het een fantastische gozer. Hij is eerlijk en oprecht", vertelt Silooy, die benieuwd is of Promes één van de leiders kan worden. 

“Dat kan hij met zijn uitstraling en kennis", legt hij uit. "Het is een jongen van de straat die bij Ajax is begonnen. Ben ik ook even blij dat hij bij mij is begonnen. Ooit zal ik hem wel zien bij Ajax, dan gaan we even gezellig babbelen. Ja, daar kijk je dan wel naar uit. Dat heb je als een bepaalde band hebt met zo'n speler", besluit Silooy. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›