''Mijn bed was mooi opgemaakt, maar mijn shirtjes waren weg''

0
''Mijn bed was mooi opgemaakt, maar mijn shirtjes waren weg''

Daley Blind won vijf jaar geleden tijdens het WK met Oranje van Spanje (5-1) en de Ajacied was met een geweldige lange pass verantwoordelijk voor de assist bij de geweldige goal van Robin van Persie. Hij kan zich het bijzondere moment nog goed herinneren. 

"Ik heb het met Frank de Boer veel over passes gehad", vertelt hij in het programma Shirtje Ruilen van RTL7. "We zaten een beetje in hetzelfde schuitje qua positie. Hoe vaak hij wel niet op een training van Ajax tegen me heeft geschreeuwd dat ik 'niet op de man, maar vóór de man' moet spelen", aldus Blind.

"Het is niet zo dat je daar op dat moment aan denkt, maar achteraf is het wel iets wat je vanuit de leerschool hebt meegekregen", vervolgt de routinier voor de camera van VTBL. De sensationele overwinning kreeg voor Blind echter nog wel een 'vervelend' staartje. 

"Ik heb mijn shirtje uitgehangen in de badkamer omdat ze zo doorweekt waren van de wedstrijd", blikt hij terug. "Na de uitlooptraining kwam ik terug en mijn bed was mooi opgemaakt, maar mijn shirtjes waren ook weg. Gejat? Ja, blijkbaar wel", besluit Blind teleurgesteld. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 28 november 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›