PSG haakte af: ''De Ligt wilde meer salaris dan Mbappé''

0
PSG haakte af: ''De Ligt wilde meer salaris dan Mbappé''

Matthijs de Ligt leek op weg naar Paris Saint Germain, maar de Franse club is afgehaakt vanwege de gortige salariseisen van de centrumverdediger van Ajax. Volgens Arnaud Herman, verslaggever van L'Equipe, wilde hij zelfs meer dan Mbappe.

"Het probleem is dat de club denkt dat het om marketing en communicatie draait en daardoor het voetbal op de tweede plaats zet", stelt verslaggever Arnaud Hermant in gesprek met de NOS. "Als je de beste wilt worden, moet het eerst op het veld allemaal kloppen. PSG is relatief gezien een jonge club en wil zowel op als naast het veld snel groeien, maar je ziet dat dat gewoon niet gaat. Ze moeten eerst hun voetbal verbeteren."

Dat PSG op een gegeven moment is afgehaakt, is volgens Hermant niet gek. "PSG durft geld uit te geven, maar niet ten koste van alles. Zaakwaarnemer Mino Raiola vroeg voor De Ligt een salaris van 12 miljoen euro per jaar. Dat is meer dan Mbappé krijgt. Toen heeft PSG de deal laten klappen. Ik snap dat ook zeker, want ik vind dat de topprioriteit van de club niet bij een centrale verdediger moet liggen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›