Feyenoord ziet kansen tegen Ajax: ''Dat moeten we uitbuiten''

( 0 reacties)
Feyenoord ziet kansen tegen Ajax: ''Dat moeten we uitbuiten''

Er waren geruchten dat Nicolai Jørgensen deze zomer zou vertrekken bij Feyenoord, maar de Deense spits verlengde onlangs zijn contract in Rotterdam-Zuid. Hij is klaar voor het aanstaande seizoen en wil het Ajax en PSV lastig maken.

"Ik sprak met de club en vertelde ze dat ik blij was bij de club", zegt Jørgensen in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik zag geen reden om te vertrekken. Als ik vertrek bij Feyenoord wil ik dat doen na goede prestaties. Ik wil de club terugbetalen."

Jørgensen heeft goede hoop dat Feyenoord lang in het spoort van Ajax en PSV kan blijven. "We hebben een goed team en hebben ons goed versterkt. Ajax en PSV spenderen meer geld, dus we moeten het van de chemie binnen de ploeg hebben. We hebben ervaren spelers en dat moeten we uitbuiten", vervolgt hij.

De spelopvatting van Stam speelt daarin een belangrijke rol. "De strategie van Stam heeft voordelen voor aanvallers. Stam zit overal bovenop. Dat hadden we denk ik nodig. Hij legt wat meer nadruk op de details", aldus Jørgensen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›