Bergwijn geeft Ajax trap na bij transfer naar Tottenham Hotspur Versterking voor Ajax? ''Inmiddels officieel bod uitgebracht'' 'Ajax weigert Tadic deze winter aan FC Barcelona te verhuren' 'Chelsea wil Ziyech naar Londen halen: ook bij Man United in beeld' Kritiek op Gravenberch: ''De achtervolging was ook heel traag''

Ajax gaat voor 'gouden handdruk': ''Laten hem uit zijn contract lopen''

( 0 reacties)
Ajax gaat voor 'gouden handdruk': ''Laten hem uit zijn contract lopen''

De kans lijkt groot dat Joël Veltman nog deze zomer vertrekt bij Ajax. Directeur spelersbeleid Marc Overmars hoopt de 27-jarige verdediger echter te behouden voor de Amsterdamse club.

"Het liefst houden wij Joël Veltman (interesse van West Ham United, red.) dit jaar", vertelt Overmars in een uitgebreid interview met het Algemeen Dagblad. "Dan laten wij hem volgend jaar uit zijn contract lopen, dat kan je als speler ook zien als een gouden handdruk. Dat hij transfervrij kan gaan waar hij heen wil."

Het is echter nog maar de vraag of er speeltijd in het verschiet ligt voor Veltman. "Misschien is dat voor hem wel heel aantrekkelijk als hij dit seizoen zichzelf laat zien. Bijvoorbeeld door een goed koppeltje met Daley Blind te vormen, wie weet", aldus Overmars.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›