Ten Hag over Bergwijn: ''Dan kan je ook wat uitgeven en dominant zijn''

0
Ten Hag over Bergwijn: ''Dan kan je ook wat uitgeven en dominant zijn''

Erik ten Hag wil opnieuw een succesvol seizoen doormaken bij Ajax. De vraag is echter met welke selectie hij dat moet doen. De transfermarkt sluit namelijk pas 1 september. 

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt zijn tot dusver de enige vertrekkers bij Ajax. "Als er hele mooie clubs komen, met hele mooie contracten en perspectieven, dan gaan ze", weet Ten Hag echter ook. Maar: "Wij gaan weer een sterk team bouwen. Dat betekent dat je van onderaf moet beginnen."

Ten Hag zelf verlengde onlangs zijn contract. Volgens Marc Overmars, directeur spelerszaken, had hij echter wél de nodige eisen. Ik wil wat winnen en dan moet je dat ook uitdragen. De directie is hard bezig om daaraan invulling te geven", vertelt Ten Hag aan de NOS. "Daar hebben we al goede stappen in gezet en daar moeten we mee verdergaan."

Tot slot sprak Ten Hag nog over Steven Bergwijn. De PSV'er staat in de belangstelling van Ajax, maar tot een transfer kwam het nog niet. "Ajax heeft economische waarde gecreëerd, dus dan kun je ook wat uitgeven en dominant zijn. Als ik zeg dat wij naar Bayern München streven, is het meer de mentaliteit van prijzen willen pakken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›