AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek'' Vermoedelijke opstelling: Ajax met Álvarez en Lang tegen Valencia Slecht nieuws voor Ajax: Promes ontbreekt in duel met Valencia Valencia met 19 spelers naar Amsterdam: Cillessen ontbreekt

Promes wil Van De Beek aan boord houden: ''Ik hoop echt dat hij blijft''

( 0 reacties)
Promes wil Van De Beek aan boord houden: ''Ik hoop echt dat hij blijft''

Na de contractverlengingen van zowel Ziyech, Tadic als Neres, is Donny van de Beek de laatste in het rijtje van sterspelers die nog geen handtekening heeft gezet onder een nieuw contract. Quincy Promes hoopt echt dat dit er wel snel van komt. 

"Je ziet dat ze allebei onmisbaar zijn voor dit Ajax. Hakim heeft gelukkig verlengd, daar is iedereen blij mee. Ik hoop dat Donny ook aan boord kan blijven. Dat is nog even afwachten, maar zolang hij er is, is hij heel belangrijk voor Ajax", vertelt de aanvaller in gesprek met De Telegraaf. "Ik denk dat Ajax voor Donny gewoon als een thuis voelt. Hij moet zelf beslissen wat het beste is, maar hier is hij altijd welkom. Ik hoop echt dat hij blijft."

Verder wilde Promes er eerder al ook niet teveel over kwijt, maar benadrukt hij het belang van de middenvelder voor het team: "Het is een privézaak, maar we volgen het nieuws natuurlijk. Hij is bijna elke dag in het nieuws. Ik hoop dat hij blijft, maar uiteindelijk is de keuze aan hem. Hij is onmisbaar, heeft speciale kwaliteiten en is heel belangrijk voor het team", aldus Promes. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›