Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

Gregory van der Wiel zet punt achter voetbalcarrière

( 0 reacties)
Gregory van der Wiel zet punt achter voetbalcarrière

Gregory van der Wiel eindigt per direct zijn carrière als voetballer. De 31-jarige oud-Ajacied wil zich gaan richten op een carrière als zakenman en entrepreneur. 

Dit meldt Voetbalzone. De verdediger speelde een lange tijd voor het eerste elftal van de Amsterdammers en kwam daarin tot 130 officiële duels, waarna hij in 2012 de overstap naar Paris-Saint Germain maakte. Na omzwervingen bij Fenerbahce en Cagliari, belandde Van der Wiel begin vorig jaar bij Toronto FC waar zijn contract inmiddels ontbonden is.

Tijdens zijn carrière als voetballer was van der Wiel ook altijd al bezig met investeringen maken voor in de toekomst. Zo heeft de rechtsback aandelen in BALR, het kledingmerk waar oud-Ajacied Demy de Zeeuw. Daarnaast investeerde hij ook al de nodige centen in enkele start-ups en richtte hij Block Party op.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›