AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek'' Vermoedelijke opstelling: Ajax met Álvarez en Lang tegen Valencia Slecht nieuws voor Ajax: Promes ontbreekt in duel met Valencia Valencia met 19 spelers naar Amsterdam: Cillessen ontbreekt

'Italiaanse media zijn vooralsnog niet te spreken over De Ligt'

( 0 reacties)
'Italiaanse media zijn vooralsnog niet te spreken over De Ligt'

Matthijs de Ligt was vorige jaar het brandpunt van de Amsterdamse verdediging. Na het succesjaar kende de hele voetbalwereld zijn naam en maakte hij de verdiende overstap naar Juventus. Bij de Oude Dame gaat het echt nog niet zo goed. 

De Gazzetta dello Sport noemt de gehele Juventus-achterhoede 'een flop' na de 2-1 nederlaag tegen Atlético Madrid. "Zes tegendoelpunten in drie vriendschappelijke duels. Aan de verdediging moet nog worden gesleuteld. Tegen Atletico werden door zowel het team als individuen fouten gemaakt", schrijft de krant kritisch. 

Ook over de Ligt in het specifiek is de krant niet te spreken: "Bij de tweede goal van Joao Felix ging het eerst fout op het middenveld, vervolgens vergat De Sciglio de achtervolging in te zetten en uiteindelijk kwam De Ligt een stap te laat", aldus de kritische krant.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›