AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek'' Vermoedelijke opstelling: Ajax met Álvarez en Lang tegen Valencia Slecht nieuws voor Ajax: Promes ontbreekt in duel met Valencia Valencia met 19 spelers naar Amsterdam: Cillessen ontbreekt

''Als je ziet hoeveel duels ik win, moet dat geen discussie zijn''

( 0 reacties)
''Als je ziet hoeveel duels ik win, moet dat geen discussie zijn''

Lisandro Martínez is niet de langste centrale verdediger maar is de discussie over zijn lengte inmiddels wel een beetje zat aan het geraken. De Argentijn werd zaterdagavond tegen FC Emmen verkozen tot Man of The Match.

"Iedereen begint daar altijd over. Als je ziet hoeveel duels ik win, moet dat eigenlijk geen discussie zijn', stelt de verdediger in gesprek met Trouw. Zijn trainer, Erik ten Hag, is het met Martínez eens. "Martínez heeft een ongelofelijke duelkracht. Daarnaast kan hij op meerdere posities uit de voeten. Ik verwacht dat hij alleen nog maar gaat groeien", aldus de optimistische trainer.

De nieuweling zelf voelt zich ook op zijn gemak bij Ajax: "Het spel van Ajax ligt mij wel. We zijn veel aan de bal en zetten snel druk als we ‘m niet hebben. Dat past bij mijn stijl. Met mijn vorige club probeerden we hetzelfde systeem te spelen.' Toch kost het ook Martínez wat tijd om zich aan te passen aan Ajax. 'Het is natuurlijk heel moeilijk om, wanneer je in een nieuw elftal komt, gelijk het juiste ritme te hebben. We hebben als team nog veel te verbeteren, maar het gaat de goede kant op."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!