Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

Lof voor 'legend' Huntelaar: ''Heb alleen maar respect voor hem''

( 0 reacties)
Lof voor 'legend' Huntelaar: ''Heb alleen maar respect voor hem''

Ajax won zaterdagavond zonder problemen van FC Emmen. In de Johan Cruijff ArenA werd het 5-0 voor de Amsterdammers. Een klein smetje was het uitvallen van Noussair Mazraoui.

"Tuurlijk wilde ik langer voetballen en dat was ook de bedoeling. Alleen kreeg ik toen een beetje last van mijn onderrug en daarom ben ik eruit gegaan", vertelt Mazraoui aan AT5. De verdediger maakt zich geen al te grote zorgen over zijn blessure. "Het zijn voorzorgsmaatregelen. Na de rust werd het wel wat stijver en deed het meer pijn, dus ik hoop dat het meevalt."

Mazraoui speelde tegen FC Emmen samen met nieuwe aanwinsten Lisandro Martinez en Razvan Marin. "Het zijn goede voetballers en goede voetballers vinden elkaar sneller. Tuurlijk heeft het wat meer tijd nodig om elkaar echt honderd procent te begrijpen, maar ik heb er geen moeite mee", aldus Mazraoui, die ook lovend is over invaller Klaas Jan Huntelaar. "Ik heb alleen maar respect voor hem. Het is gewoon een legend. Hij wordt binnenkort 36, echt respect."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›