Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

Van Hanegem: ''Hoe kan zo'n goede speler zo vaak trutballen geven?''

( 0 reacties)
Van Hanegem: ''Hoe kan zo'n goede speler zo vaak trutballen geven?''

Hakim Ziyech blijft dit seizoen bij Ajax. Willem van Hanegem is blij dat de smaakmaker van Ajax voor de Eredivisie behouden blijft, maar is ook kritisch op de Ajacied.

"Bij Ajax verdienen spelers tegenwoordig heel goed, maar daarbij is Ziyech in Amsterdam gewoon erg op zijn plaats", schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Al zijn hele carrière vind ik hem een geweldige speler. Maar hij verliest wel vaak de bal. Hoe kan zo'n goede speler zo vaak trutballen geven?"

"Bij Ajax kan hij zich dat permitteren", meent Van Hanegem. "Bij grote ploegen in het buitenland zou hij er gezanik over krijgen. Dat beseft Ziyech waarschijnlijk ook", denkt De Kromme. "Ja, hij heeft gezegd dat hij Sevilla, waar hij heen kon, niet goed genoeg vindt. Maar niet iedereen kan zomaar terecht bij Real Madrid, Barcelona, PSG, Manchester City of Liverpool."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›