Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

Hongerig PAOK vol vertrouwen: ''Uitschakelen Ajax eerste stap''

( 0 reacties)
Hongerig PAOK vol vertrouwen: ''Uitschakelen Ajax eerste stap''

Abel Ferreira gelooft in de kansen van POAK Saloniki om ten koste van Ajax de laatste voorronde van de Champions League te bereiken. Dat vertrouwen put de Portugese oefenmeester uit het 2-2 gelijkspel van vorige week.

"Ik denk dat we beter zullen zijn dan tijdens het heenduel. Mijn spelers hebben al geschiedenis geschreven, maar zijn hongerig en willen meer", maakt NU.nl tijdens persconferentie op uit de mond van Ferreira. "Het uitschakelen van Ajax is daarin een eerste stap. We zullen zeker enkele verrassingen voorbereiden. We zullen moed, intelligentie en goed voetbal moeten laten zien."

Diego Biseswar, voormalig Feyenoorder en huidig smaakmaker van PAOK Saloniki, acht een stunt in de Johan Cruijff ArenA eveneens niet op voorhand uitgesloten. "Ik denk dat we door zullen gaan. We hebben een geweldige ploeg en willen dat graag laten zien. We moeten rustig blijven en onze kansen grijpen", vult hij tot slot aan. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›