Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

Veltman: ''Ook de naam noem ik niet, want dat is niet netjes''

( 0 reacties)
Veltman: ''Ook de naam noem ik niet, want dat is niet netjes''

Joël Veltman werd onlangs nog in verband gebracht met een overstap naar West Ham United, maar Ajax wil de multifunctionele verdediger niet laten gaan. Hij geeft echter toe dat een avontuur in Engeland wel aantrekkelijk was. 

“Ik heb er nooit een geheim van gemaakt graag eens verder te kijken", legt hij uit in gesprek met de Telegraaf. "Dat was twee jaar geleden voor mijn blessure al zo en afgelopen zomer hetzelfde. Mijn droom van een buitenlands avontuur blijft", aldus Veltman, die niet wil praten over de interesse. 

“Nee, ook de naam noem ik niet, want dat is niet netjes naar die club toe", meent hij ."De trainer heeft mij voor de vakantie laten weten dat hij mij graag wil houden. Toen er later concrete interesse ontstond, hebben de Ajax-directie en de trainer nogmaals laten weten dat ze mij niet willen laten gaan.”

“De trainer vindt me een te belangrijke schakel en dat vertrouwen voelt wel goed. En het is natuurlijk helemaal geen straf om te blijven”, benadrukt de Ajacied. "Het succes van afgelopen jaar smaakt naar meer. Ik denk dat dit ook de reden is waarom Hakim Ziyech, Nicolas Tagliafico, André Onana en David Neres er nog een jaar aan hebben vastgeplakt", besluit Veltman. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›