Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

KNVB maakt scheidsrechter bekend voor wedstrijd tegen VVV-Venlo

( 0 reacties)
KNVB maakt scheidsrechter bekend voor wedstrijd tegen VVV-Venlo

De KNVB heeft scheidsrechter Danny Makkelie aangesteld om de wedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax in goede banen te leiden. Het duel in het Covebo Stadion (De Koel) begint zaterdagavond om 19:45 uur. Jochem Kamphuis is aangewezen als videoscheidsrechter. 

De ploeg van trainer Erik ten Hag heeft na twee competitiewedstrijden 'slechts' vier punten verzameld, doordat er in de  eerste competitiewedstrijd gelijk werd gespeeld tegen Vitesse. Afgelopen weekend was de club uit Amsterdam veel te sterk (5-0) voor FC Emmen.

VVV-Venlo staat met drie punten op een gedeelde negende plek. Voor Ajax staat vanavond overigens eerst nog de return tegen PAOK op het programma. Het duel in de Johan Cruijff Arena begint om 20:30 uur. De heenwedstrijd eindigde in een gelijkspel: 2-2. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›