Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

Ten Hag over luxeprobleem: ''Hij heeft zeker het Ajax-niveau''

( 0 reacties)
Ten Hag over luxeprobleem: ''Hij heeft zeker het Ajax-niveau''

Ajax neemt het dinsdagavond in de Johan Cruijff Arena op tegen PAOK, maar de kans is klein dat Kasper Dolberg in actie komt. Trainer Erik ten Hag houdt echter wel vertrouwen in de Deense aanvaller, die op dit moment derde keus is achter Dusan Tadic en Klaas-Jan Huntelaar.

"Ik maak me geen zorgen over Dolberg", laat de oefenmeester weten op de website van de NOS. "Wij praten weleens, niet alleen ik. Ook andere mensen uit de staf. Net als elke speler bij Ajax is er veel aandacht om te verbeteren", aldus Ten Hag, die vol lof is over Dolberg. 

"Hij heeft een uitstekende voorbereiding gehad en heeft zeker het Ajax-niveau", constateert hij. "Hij haalde in de oefenwedstrijden ook een uitstekend niveau, maar de lat ligt hoog en de spelers stuwen elkaar naar een hoger niveau. We hebben keuzes", besluit Ten Hag. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›