Waterreus en Westerveld vol lof: ''Hij heeft overal schijt aan'' AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek'' Vermoedelijke opstelling: Ajax met Álvarez en Lang tegen Valencia Slecht nieuws voor Ajax: Promes ontbreekt in duel met Valencia

Swart: ''Hij is niet beter geworden, dat kan niet bij Ajax''

( 0 reacties)
Swart: ''Hij is niet beter geworden, dat kan niet bij Ajax''

Sjaak Swart hoopt dat trainer Erik ten Hag voortaan Dusan Tadic opstelt in de punt van de aanval. 'Mister Ajax' is niet te spreken over Kasper Dolberg.

"Na drie jaar vind ik hem niet beter geworden. Dat kan niet bij Ajax", zegt hij bij Alles op Swart. "Ik vind het jammer, want het is een goede gozer. Op de trainingen is hij heel goed, hoor ik. Maar dat had je vroeger ook: op training heel goed, maar in de wedstrijd zag je ze niet."

Swart zag dat het beter ging met Tadic in de punt tegen FC Emmen (5-0). "Dat loopt als een trein. Hoezo zou je dat veranderen? Je moet dat niet veranderen", aldus Swart, die ook meent dat Quincy Promes nog niet goed genoeg is voor een basisplaats.

"Als hij het goed doet, komt hij er vanzelf in", geeft hij aan. "Hij kan overal spelen, dus je kan hem goed gebruiken. Ik hoor verhalen over Rusland, dat hij daar de sterren van de hemel speelde. Maar hij moet het wel laten zien. Ik heb te weinig gezien. Ik hoop dat hij het laat zien."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›