Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

Snel duidelijkheid over Van de Beek: ''Daar ga ik wel vanuit, ja''

( 0 reacties)
Snel duidelijkheid over Van de Beek: ''Daar ga ik wel vanuit, ja''

Real Madrid wilde een ultieme poging doen om Donny van de Beek binnen te halen, maar het lijkt steeds onwaarschijnlijker, aangezien het zo lang duurt. Volgens Marc Overmars komt er snel meer nieuws over de aanvallende middenvelder.

"Ik denk niet dat het lang duurt voordat er duidelijkheid komt", vertelt Overmars in een uitgebreid interview met Ziggo Sport. "Ik heb goede hoop dat het positief zal aflopen. Je maakt afspraken. Een paar weken heb ik gezegd dat ik duidelijkheid wil hebben voor een bepaalde datum. Dat ziet er op zich goed uit. De datum doet er niet toe, die weten wij wel. De datum staat."

De directeur van Ajax heeft goede hoop op een goede afloop van de transfermarkt. "Daar ga ik wel vanuit, ja", zo laat Overmars weten. "Ik denk dat we de zaken goed op orde hebben. We zijn ook niet meer op zoek naar andere spelers."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›