Vergadering geopperd bij Ajax: ''Hij moet niet meer uit de spits'' Cillessen moet duel met Ajax waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan Blind: ''We zijn geen machines, wij zijn ook mensen'' Ten Hag spreekt zich uit: ''We hebben alle principes genegeerd'' Ajax verliest voor het eerst in twee jaar in eigen huis

''Had graag een transfer gemaakt, maar ons niet in voet schieten''

( 0 reacties)
''Had graag een transfer gemaakt, maar ons niet in voet schieten''

Joël Veltman wilde maar al te graag een overstap maken dit seizoen, maar Marc Overmars en Ajax-coach Erik ten Hag hielden dit tegen, omdat de geroutineerde verdediger erg ervaren is.

"We hebben gesprekken gehad met Joël en hem een paar situaties voorgelegd. Hij is natuurlijk een kind van de club, hij is hier het langst van allemaal. Ik dacht achttien jaar. Dan probeer je een beetje mee te denken", erkent Overmars in gesprek met Ziggo Sport.

"Natuurlijk had hij graag een transfer gemaakt, maar we moeten onszelf niet in de voeten schieten. We hebben hem nodig", vervolgt de directeur, die wellicht wel een contractverlenging verwacht. "Dat zou zomaar kunnen, ja. We zullen er alles aan doen om dat op een nette manier voor elkaar te krijgen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›