Tadic erkent: ''We moeten beter spelen om de CL te halen''

( 0 reacties)
Tadic erkent: ''We moeten beter spelen om de CL te halen''

Dusan Tadic was de grote man aan de kant van Ajax bij de wedstrijd tegen PAOK Saloniki. Hij miste één penalty, maar benutte er ook twee. De Serviër erkent dat het veel beter moet in de volgende ronde.

"Wij moeten beter spelen, maar het begin van het seizoen is altijd een beetje moeilijk voor ons", zegt Tadic in gesprek met Ziggo Sport. "Je ziet aan de afstemming dat we veel nieuwe spelers hebben. We moeten compacter spelen en beter tussen de linies komen. Dat moeten we verbeteren."

Dat Tadic na zijn misser alsnog de penalty's nam, heeft te maken met zijn verantwoordelijkheid. "Dat ik de eerste penalty mis is niet goed. Dan moet je sterk zijn in je hoofd om het opnieuw te proberen. Ik vind een penalty nemen lekker, de spanning en de focus. Ik vond het niet lastig om de tweede ook te nemen. Ik neem graag verantwoordelijkheid, ik ben een van de oudste spelers."

"Een penalty is een wedstrijd op zich. Maar het belangrijkste is dat Ajax door is. Wij moeten de Champions League halen. Dat is heel belangrijk voor ons", aldus de Servische aanvaller.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›