AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek'' Vermoedelijke opstelling: Ajax met Álvarez en Lang tegen Valencia Slecht nieuws voor Ajax: Promes ontbreekt in duel met Valencia Valencia met 19 spelers naar Amsterdam: Cillessen ontbreekt

Van de Beek: ''Er is een heel goede kans dat ik bij Ajax blijf''

( 0 reacties)
Van de Beek: ''Er is een heel goede kans dat ik bij Ajax blijf''

Binnenkort zal er duidelijkheid komen over een mogelijk vertrek van Donny van de Beek naar Real Madrid. De aanvallende middenvelder hoopt zelf ook dat het snel duidelijk wordt. 

"De kans dat ik bij Ajax blijf is er zeker, maar er is nog niets definitief. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt", begint Van de Beek voor de camera van Ziggo Sport. "Waar het nog vanaf hangt? Dat kan ik niet allemaal vertellen, haha. Ik hoop dat het snel duidelijk wordt. Dat is voor mij en iedereen lekker."

Van de Beek zou het mooi vinden om voor Real Madrid te gaan spelen, maar zou het ook niet erg vinden om een jaar langer in Amsterdam te blijven. "Het is een fantastische club, maar Ajax is ook een fantastische club. Ik heb niets te klagen. Het is afwachten wat het gaat worden. Er is een heel goede kans dat ik bij Ajax blijf", zegt Van de Beek.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›