''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' Laat doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla' 'Ziyech tegen Getafe waarschijnlijk gewoon weer inzetbaar'

Dest: ''Hij vroeg: huh, je staat de hele tijd op nummer tien?''

( 0 reacties)
Dest: ''Hij vroeg: huh, je staat de hele tijd op nummer tien?''

Sergino Dest begon afgelopen weekend in de basis bij Ajax. De verdediger stond oorspronkelijk op de rechtsbackpositie, maar was vaak op een andere positie te zien.

''Huh, je staat de hele tijd op nummer tien? Dat is wat mijn tegenstander, de linksbuiten van VVV, tijdens de eerste helft op een gegeven moment aan mij vroeg'', ze legt Dest uit in gesprek met Ajax Life. "Iedere keer als ik naar voren ging, moest hij mee terug. Het was leuk om de tegenstander op die manier te irriteren."

Dest speelde een goede wedstrijd en had zelfs nog op het scorebord kunnen staan. "Ik kreeg ook nog een mooie kans om te scoren. Die kans ontstond ook doordat ik besloot diep te gaan. Ik stond bewust zo hoog op het middenveld, samen met Hakim. Hij ging wat breder staan en op die manier kwam er ruimte aan de buitenkant, zodat we crosses konden geven. VVV wilde juist compact staan, maar dat lukte niet altijd'', besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›