''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' Laat doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla' 'Ziyech tegen Getafe waarschijnlijk gewoon weer inzetbaar'

Ajax-interesse pure pesterij? ''Zouden Bergwijn nooit gekocht hebben''

( 0 reacties)
Ajax-interesse pure pesterij? ''Zouden Bergwijn nooit gekocht hebben''

Volgens Algemeen Dagblad-verslaggever Sjoerd Mossou en NOS-voetbalcommentator Arman Avsaroglu heeft Ajax nooit serieuze interesse gehad in Steven Bergwijn. De Amsterdamse club liet maanden geleden weten de aanvaller te volgen, maar Bergwijn zit vooralsnog gewoon in Eindhoven.

"Het leek al bijna alsof het rond was", zegt Avsaroglu bij het NOS Sportforum op Radio 1. "Ik denk dat het een beetje een spel is geweest van Ajax, beetje stoken. Ik geloof best dat ze geïnteresseerd waren. En als Hakim Ziyech weg was gegaan, hadden ze het wel geconcretiseerd."

PSV vroeg een monsterbedrag voor Bergwijn, dat Ajax nooit betaald zou hebben. "Ajax heeft nog nooit een speler gekocht van boven de vijftien, zestien miljoen euro. En PSV heeft een bod van 25 miljoen van Sevilla geweigerd... Ajax had Bergwijn nooit gekocht voor zo'n bedrag", vervolgt Avsaroglu.

Mossou stelt op zijn beurt dat PSV 'een signaal af wilde geven' door Bergwijn in Eindhoven te houden. "Ajax is al de rijkste en machtigste club van Nederland. Als je als PSV je beste spelers aan Ajax gaat verkopen, is dat een signaal van 'we geven het op'", besluit hij. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›