''Laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in'' VIDEO | Samenvatting: Doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet ''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla'

Verdien NEGEN (!) keer je inzet met een goal van Tagliafico

( 0 reacties)
Verdien NEGEN (!) keer je inzet met een goal van Tagliafico

Ajax speelt vanavond in de laatste voorronde van de Champions League tegen APOEL Nicosia. Als de Amsterdammers het tweeluik weten te winnen, dan wacht de groepsfase van het miljardenbal.

Bij de heenwedstrijd op Cyprus kan jij VEEL GELD verdienen. TOTO heeft namelijk zeer interessante quoteringen voor het treffen tussen APOEL Nicosia en Ajax. AjaxFanatics zet drie manieren om geld te verdienen op een rijtje. Zet in & win!

Verdubbel je inzet!
Ajax zal zich vanavond een goede uitgangspositie willen verschaffen voor de return in eigen huis. Als Ajax bij rust voor staat en het duel ook wint, dan kan jij je inzet ruim verdubbelen! Zet bijvoorbeeld 50 euro in op een zege van Ajax en krijg maar liefst 109,50 euro uitbetaald als er een driepunter wordt behaald!

Gaat Tagliafico weer scoren?
Nico Tagliafico maakte vorig seizoen veel belangrijke doelpunten voor Ajax in de Champions League en was ook trefzeker tegen PAOK Saloniki. Scoort de Argentijn ook op Cyprus én wint Ajax de wedstrijd, dan krijg je mooie quotering van maar liefst 9,00!

Clean sheet Onana
Het lukte Andre Onana afgelopen weekend net niet om zijn doel schoon te houden, maar de sluitpost uit Kameroen zal erop gebrand zijn om tegen APOEL wel de nul te houden. Lukt dat? Dan krijg je maar liefst 2,33 keer je inzet! Een mooie quotering!

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›