''Laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in'' VIDEO | Samenvatting: Doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet ''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla'

Ten Hag kritisch op Marin: ''Niet het niveau dat wij gewend zijn''

( 0 reacties)
Ten Hag kritisch op Marin: ''Niet het niveau dat wij gewend zijn''

Ondanks dat Razvan Marin ook tegen APOEL Nicosia (0-0) niet wist te imponeren, gelooft trainer Erik ten Hag in de kwaliteiten van de Ajax-aanwinst. Toch zag ook de oefenmeester van de Amsterdammers dat het allesbehalve lekker liep bij de middenvelder.

"Het was niet het niveau dat wij gewend zijn, maar die jongen krijgt aanpassingstijd. Dat is logisch, maar we zitten wel in de kwalificatie voor de Champions League en moeten resultaat halen", zegt Ten Hag na afloop voor de camera van Veronica Inside.

"Hij moet wennen. Dat is ook volkomen logisch. Het is een belangrijke positie in het veld. Hij zal het gaan leren, hij zal zich gaan aanpassen en verbeteren", vervolgt de oefenmeester, die blij is dat Ajax komend weekend niet in actie komt. "Quincy Promes ontbrak bijvoorbeeld vandaag door een blessure. Dat was vandaag misschien wel de sleutel tegen zo'n compact elftal."

Volgende week staat de return in eigen huis op het programma. "We weten dat we beter moeten dan vandaag. Dit was niet goed. We zullen meer geduld moeten hebben om de lijnen wel te breken. We zullen ook meer diepgang moeten hebben en vooral beter moeten zijn in de restverdediging", aldus Ten Hag.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›