''Laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in'' VIDEO | Samenvatting: Doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet ''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla'

Derksen haalt hard uit: ''Daar ben je toch geen coach voor?''

( 0 reacties)
Derksen haalt hard uit: ''Daar ben je toch geen coach voor?''

Ajax speelde dinsdagavond in de play-offs van de Champions League met 0-0 gelijk op bezoek bij APOEL Nicosia en Johan Derksen haalde na afloop hard uit. Hij legt de schuld vooral bij trainer Erik ten Hag. 

"Dit was niet onzorgvuldig, dit was een wanprestatie", sprak hij bij Veronica Inside. "Het treurigste: die trainer wekt altijd de indruk dat het geweldig ingewikkeld is om een team te coachen. Dat is een misvatting: hij heeft de beste spelers van Nederland, dan ben je al snel de beste trainer."

"Hij zag vandaag dat z'n spelers niet de vorm hadden om met combinatiespel een verdedigend team uit elkaar te spelen. Hij had ze tot de kerst zo laten spelen. Hij greep niet in, er was geen Plan B. Nou, zet Huntelaar erin, dacht ik. En ga met voorzetten werken. Nee hoor, hij stond daar met een somber gezicht. Tob maar door. Daar ben je toch geen coach voor?"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›