''Laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in'' VIDEO | Samenvatting: Doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet ''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla'

Koeman roemt Ajacied: ''Hij is op meerdere posities inzetbaar''

( 0 reacties)
Koeman roemt Ajacied: ''Hij is op meerdere posities inzetbaar''

Ronald Koeman heeft vandaag zijn voorlopige selectie voor het Nederlands elftal bekend gemaakt en ook de naam van Joël Veltman staat op de 29-koppige lijst. De oefenmeester is vol lof over de verdediger, die lange tijd afwezig was bij Oranje. 

"Hij is zwaar geblesseerd geweest, maar goed teruggekomen", vertelt Koeman voor de camera van OnsOranje. "Hij is op meerdere posities inzetbaar en speelt op Champions League-niveau bij Ajax. Kenny Tete is er niet bij omdat ik vind dat hij te weinig speelt", legt hij uit.

"Hij is geblesseerd geweest, maar hij speelt veel te weinig om echt in aanmerking te komen. Dan kijk je naar andere opties en dat is Veltman", aldus Koeman, die voormalig Ajacied Donyell Malen voor het eerst heeft opgenomen in de voorselectie. "ik vind dat hij goed speelt. Hij speelt ook iedere wedstrijd."

"Ik heb eerder aangegeven dat we met name aanvallend kijken wat we kunnen verbeteren. Hij is goed bezig", vervolgt hij enthousiast. "Vandaar in ieder geval een voorlopige selectie voor het Nederlands elftal. Vrijdag over een week is pas de definitieve selectie, maar ik vond dat hij het verdiende op deze lijst te staan", besluit Koeman. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›