''Laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in'' VIDEO | Samenvatting: Doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet ''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla'

''Wat is Marin slecht, hij begrijpt niets van de tactiek''

( 0 reacties)
''Wat is Marin slecht, hij begrijpt niets van de tactiek''

Ajax speelde dinsdagavond in de play-offs van de Champions League met 0-0 gelijk op bezoek bij APOEL Nicosia en Henk Spaan heeft zich gestoord aan het optreden van Razvan Marin. De middenvelder liet een dramatische indruk achter in Cyprus. 

"Je moet als columnist natuurlijk oppassen niet de schoolpleinbully te worden die elke dag opnieuw dezelfde jongen als slachtoffer kiest, maar wat is Marin slecht", schrijft hij in het Parool. "Hij neemt geen bal fatsoenlijk aan, begrijpt niets van de tactiek - ik ook niet trouwens - en als hij in de buurt van zijn eigen doel komt, verkeert iedereen in levensgevaar", constateert Spaan. 

"In de 57ste minuut kopte hij de bal achteruit om hem vervolgens bijna langs Onana te tikken", blikt hij terug. "Niet dat Mazraoui op zijn plek - eindelijk zag Ten Hag wat wij allemaal een half uur eerder hadden gezien en haalde Marin eraf - het beter deed. Dus je kunt je afvragen wat de instructies eigenlijk zijn voor de ongelukkige die bij Ajax rechtshalf moet spelen", besluit Spaan. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›