Tagliafico: ''Een beetje agressie is goed, dan heb je soms harde duels nodig''

0
Tagliafico: ''Een beetje agressie is goed, dan heb je soms harde duels nodig''

Als het even niet loopt, moet je als team ook kunnen vechten voor een resultaat. Dat is de mening van Nico Tagliafico, na de 0-0 tegen APOEL Nicosia. De Amsterdammers hadden in de Champions League al moeite met PAOK Saloniki. 

"Vechten in de goede zin van het woord", aldus de Argentijn in het Algemeen Dagblad. "Een beetje agressie is goed. Dan heb je soms harde duels nodig. Misschien zijn dat wel Argentijnse duels maar Nederlanders kunnen dat ook, hoor. Tegen PAOK was het net als tegen APOEL. Zij maken het ons zo moeilijk mogelijk. Zij komen voor die duels van één tegen één. Die moet je winnen. Dan kun je overleven."

Tagliafico staat ondanks zijn beperkte lengte bekend als een bijtertje. Trainingen die hij in Argentinië kreeg, droegen daaraan bij. "Die waren vaak zonder bal. Ik heb er mijn sprongkracht door ontwikkeld. Dat komt van pas, want ik ben niet zo lang." Na het gelijkspel op Cyprus moet Ajax aanstaande woensdagavond om 21.00 uur proberen om plaatsing voor de Champions League af te dwingen. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›