''Denk dat hij de rechtercentrale verdediger kan worden bij Ajax''

0
''Denk dat hij de rechtercentrale verdediger kan worden bij Ajax''

Perr Schuurs is dit seizoen aan het doorbreken bij Ajax. De verdediger, die vorig jaar overkwam van Fortuna Sittard, speelde afgelopen seizoen bij Jong Ajax. Deze voetbaljaargang heeft hij duidelijke stappen gemaakt.

"Ik heb vorig jaar alle wedstrijden van Perr Schuurs gezien: het was verschrikkelijk", zegt Hans Kraay jr. bij FOX Sports. "Hij was traag, maakte verkeerde keuzes, stapte verkeerd in. Ik weet niet wat er met hem gebeurd is, maar hij is echt behoorlijk snel geworden. Dat zeggen alle spelers ook. Hij kan behoorlijk goed koppen, hij heeft een goede inspeelpass. Ik denk dat hij de rechtercentrale verdediger kan worden bij Ajax."

Willem Vissers van de Volkskrant, is iets kritischer op Schuurs. "Hij moet meer risico nemen in zijn passing, dat zag je ook in de wedstrijd tegen VVV-Venlo. Dan zie je Quincy Promes een loopbeweging maken en dan komt de bal niet. Hij heeft een geweldige pass, dan moet hij die bal gewoon eroverheen gooien. Dan is het helemaal niet zo erg als het een keer niet goed is. Dan is de bal toch diep bij de tegenpartij. Hij speelt hem heel vaak risicoloos breed", aldus Vissers.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›