OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' Laat doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla' 'Ziyech tegen Getafe waarschijnlijk gewoon weer inzetbaar' MATCHDAY: Ajax met Huntelaar en zonder Ziyech in duel met Heracles

Advocaat steunt Ten Hag: ''Ik zou precies hetzelfde doen als hem''

( 0 reacties)
Advocaat steunt Ten Hag: ''Ik zou precies hetzelfde doen als hem''

Ajax speelde dinsdagavond in de play-offs van de Champions League met 0-0 gelijk op bezoek bij APOEL Nicosia en trainer Erik ten Hag kreeg na afloop de nodige kritiek. Dick Advocaat heeft het donderdagavond opgenomen voor de oefenmeester. 

"Ik zou precies hetzelfde doen als Ten Hag", sprak hij bij Veronica. "Ik zou Daley Blind ook op het middenveld zetten. Het gaat om automatismen. Die zijn er nu nog niet. Vorig jaar heb ik met FC Utrecht resultaat kunnen halen tegen de meeste clubs, maar Ajax speelde zó geweldig", aldus Advocaat. 

"Daar kon je gewoon niks tegenover zetten", blikt hij terug. "Nu spelen ze moeizaam. Desondanks kregen ze nog genoeg kansen om de wedstrijd tegen APOEL te beslissen", constateert Advocaat, die wel kritisch was over het optreden van één Ajacied. "Ik vond Noussair Mazraoui vorig jaar echt een geweldige speler, maar hij komt niet meer op en ziet de momenten niet", besluit de analyticus. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›