''Laat bij Ajax niet zien wat ik kan, maar heb er vertrouwen in'' VIDEO | Samenvatting: Doelpunt Dessers maakt horrorweek Ajax compleet ''Hoe dit Ajax te verslaan is, is inmiddels wel duidelijk'' OFFICIEEL | Ziyech tekent bij Chelsea: ''Erg blij en trots'' 'Ajax komt in zoektocht opvolger Tagliafico uit bij back van Sevilla'

De Ligt baalt: ''Ik zag het niet aankomen dat ik wissel zou staan''

( 0 reacties)
De Ligt baalt: ''Ik zag het niet aankomen dat ik wissel zou staan''

Matthijs de Ligt baalt van het feit dat hij nog geen minuten in de Serie A heeft gemaakt namens Juventus. De voormalig Ajacied bleef in het uitduel met Parma (0-1) negentig minuten op de bank. 

"Natuurlijk had ik het liefst willen spelen", aldus De Ligt na de wedstrijd tegenover het Algemeen Dagblad. "Aan de trainingen kon ik vooraf ook niks aflezen, in die zin zag ik het niet aankomen dat ik wissel zou staan, maar ik respecteer uiteraard het besluit van de trainer."

Toch toont de pas twintigjarige De Ligt zich ook een realist. "Ik ben ook realistisch: ik zit hier in Italië nog in de gewenningsfase. Het duo dat vandaag speelde, Chiellini en Bonucci, werd heel lang gezien als het beste verdedigingsduo ter wereld hè. Het is niet zo dat je je daar eventjes tussen speelt in een openingswedstrijd. Ik zal zelf mijn plek moeten veroveren dit seizoen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›