Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was'' Transferperikelen Bergwijn komt binnen bij Ajax-kamp: ''Goed dat hij vertrekt''

Opluchting voor Ajax: ''Hij is klaar voor de volgende duels''

( 0 reacties)
Opluchting voor Ajax: ''Hij is klaar voor de volgende duels''

Ajax hoeft niet te vrezen voor een lange afwezigheid van Dusan Tadic. De Serviër kampt met een hamstringblessure, maar het kwetsuur valt mee.

"Het is een overbelaste spier, niks ernstigs", zegt zijn zaakwaarnemer Milos Malenovic in gesprek met De Telegraaf. Tadic komt dinsdagavond niet met Servië in actie in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg. Zaterdag was hij nog goed voor twee assists tegen Portugal (2-4).

"Dusan laat de wedstrijd tegen Luxemburg uit voorzorg aan zich voorbijgaan, omdat hij geen risico wil nemen", laat Malenovic weten. "Er komen de komende weken veel wedstrijden met Ajax aan. Dus heeft hij in overleg met de bondscoach dit besluit genomen. Hij gaat nu naar Amsterdam om zich te laten behandelen en is klaar voor de volgende duels met Ajax."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›