Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was'' Transferperikelen Bergwijn komt binnen bij Ajax-kamp: ''Goed dat hij vertrekt''

''Driessen wordt dag en nacht bedreigd, maar daar hoor je ze niet over''

( 0 reacties)
''Driessen wordt dag en nacht bedreigd, maar daar hoor je ze niet over''

Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, heeft met zijn uitspraken veel woede op de hals gehaald van Ajax-supporters. Journalist Paul Onkenhout beweert dat Driessen dagelijks wordt bedreigd, in zijn wekelijkse column in de Volkskrant. 

"In Veronica Inside, het programma waarin Driessen regelmatig verschijnt, ging het ook over de kwestie. Johan Derksen kwam, toen het over Ten Hag ging, weer met zijn afgekloven riedel op de proppen, maar Telegraaf-columnist Wim Kieft zei een paar interessante dingen. Hij betrok de waterdrager van Driessen, verslaggever Mike Verweij, er ook bij. Ik denk niet dat ze alles uit hun duim zuigen, zei Kieft", weet Onkenhout in zijn wekelijkse column.

"Dat denk ik ook niet. Niet alles, in elk geval. Intussen wordt een journalist dag en nacht lastiggevallen en bedreigd door opgehitste Ajax-supporters. Maar daar hoor je niemand over", besluit de columnist van De Volkskrant.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›