Eiting hoopt op basisplaats tegen PSV: ''Veldbezetting beter met mij'' Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was''

De Mos tipt Koeman over Ajacied: ''Zou een verbetering zijn''

( 0 reacties)
De Mos tipt Koeman over Ajacied: ''Zou een verbetering zijn''

Aad de Mos hoopt vurig dat Sergiño Dest daadwerkelijk voor Nederland kiest. Volgens de analist zou de Ajax-verdediger nu al in de basis kunnen staan bij het grote Oranje. 

"Je hebt er een paar spelers van wereldklasse bij", vertelt De Mos na de zege op Estland (0-4) in gesprek met Voetbal International. "Ik vond Frenkie de Jong weer heel goed. En Memphis Depay die elke keer weer acties onderneemt. Dit team is op elkaar ingespeeld. Ik hoop nog op één ding: als Nederland het voor elkaar krijgt om Ihattaren er bij te krijgen, dan heb je er nog een speler van wereldklasse bij."

De Mos zou niet raar opkijken als bondscoach Ronald Koeman direct een basisplaats inruimt voor PSV'er Mohammed Ihattaren. "Op rechts ben je toch een beetje aan het zoeken met Bergwijn, Malen en Berghuis. Ik denk dat Ihattaren de allerbeste zou kunnen worden en misschien al is", vervolgt hij.

Op de positie van rechtsback, waar de afgelopen interlands PSV'er Denzel Dumfries en Ajacied Joël Veltman speelden kan Nederland eveneens nog wel versterking gebruiken, vindt De Mos. "Daar moeten we zoeken naar iets dat beter is. Sergiño Dest en Ihattaren op rechts zou een verbetering zijn in mijn ogen", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›