''Zie in verste verte niet waarom Álvarez en Marin gehaald zijn''' 'Van de Beek akkoord met Real Madrid': ''Er is een principeovereenkomst'' Babel start stroef: ''Je ziet dat hij nog een beetje zoekende is'' De Mos geeft compliment: ''Dat wil die jongen niet graag horen'' VIDEO | Samenvatting: Ajax loopt uit op AZ door zege tegen Sparta

Veltman legt uit: ''Daar kan ik nog wat leren van Daley''

( 0 reacties)
Veltman legt uit: ''Daar kan ik nog wat leren van Daley''

Joël Veltman is dolgelukkig dat hij na een zware blessure weer onderdeel uitmaakt van het Nederlands elftal. De verdediger van Ajax stond tegen Estland (0-4) in de basis en speelde de gehele wedstrijd.

"Het is heerlijk als je dat shirt weer aan hebt. Ik verwachtte niets, maar je hoopt natuurlijk wel. Als je dan je naam ziet staat, komen er mooie gevoelens naar boven", vertelt Veltman na afloop aan Voetbal International. "Op dit moment gaat het alleen maar goed. Ik heb nu weer bij Oranje mogen zitten, mogen opsnuiven hoe het hier is. Uiteindelijk heb ik gewoon een prima voldoende voor de hele week gescoord."

Bij Oranje waren Veltman en Daley Blind de rechts- en linksback, terwijl ze bij Ajax samen het hart van defensie vormen. Blind schakelt makkelijker dan Veltman. "Daar kan ik nog wat leren van Daley. Ik was nog een beetje onwennig als rechtsachter. Natuurlijk heb ik daar vorig seizoen gespeeld, maar nu heb ik veel centraal gespeeld. Daley pakt dat wat sneller op", aldus Veltman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›