Eiting hoopt op basisplaats tegen PSV: ''Veldbezetting beter met mij'' Kritiek op keuzes Ten Hag: ''Je hebt niet zoveel aan hem'' VIDEO | Samenvatting: Zwak Ajax verliest bij FC Groningen OFFICIEEL | Ajax stuurt Bandé tijdelijk naar Zwitserland Ten Hag eerlijk: ''De beste fase van ons kwam toen hij gewisseld was''

De Ligt grapt: ''Ik denk dat nu het hoogste een vier zal zijn''

( 0 reacties)
De Ligt grapt: ''Ik denk dat nu het hoogste een vier zal zijn''

Het Nederlands elftal won maandagavond met 0-4 op bezoek bij Estland en Matthijs de Ligt was na afloop blij met het resultaat. De voormalig Ajacied, die zelf een assist gaf op Memphis Depay, beseft dat Oranje deze week goede zaken heeft gedaan. 

"Ik ben erg tevreden", legt hij uit voor de camera van Veronica Inside. "Als je uit met 0-4 wint dan doe je het goed. Het was op papier een mindere tegenstander, maar een paar jaar geleden speelde het Nederlands elftal hier nog 2-2. Dat je zes punten pakt is perfect, dan ga je met een heel lekker gevoel terug naar je club", constateert De Ligt. 

De talentvolle centrumverdediger is blij dat hij zich heeft kunnen revancheren na zijn tegenvallende start in de Serie A. "Ja, maar ik denk dat als je zo'n debuut maakt dat niemand daar blij mee is. Natuurlijk debuteer je liever anders, maar uiteindelijk win je van de nummer twee (4-3 tegen Napoli, red.). En nu win je twee keer met het Nederlands elftal en dat is heel belangrijk", beseft De Ligt. 

De Oranje-international heeft gelezen dat De Telegraaf-rapporteur Adri van Tiggelen opvallend lage cijfers uitdeelde na de memorabele overwinning tegen Duitsland. "Het hoogste cijfer was een zes, dus ik denk dat nu het hoogste een vier zal zijn", grapt hij. "Cijfers worden altijd gegeven, het is alleen maar leuk om te zien", besluit De Ligt. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›